Uw bezoekers kunnen op eenvoudige wijze via een interactieve plattegrond een beschikbare plaats en periode zoeken en boeken.

Een eenvoudige backoffice omgeving waarin u o.a. reserveringen, prijzen, boekingen, facturen en voorwaarden kunt beheren.

Ondersteuning

U krijgt u graag een gratis demo en uitleg om te kijken of dit pakket aan uw wensen voldoet.
Ik neem ruim de tijd voor u zodat er veel overleg kan plaatsvinden.
Verder is er veel aandacht voor nazorg; net zoveel als u nodig heeft.

Backoffice: beheer en administratie

Backoffice
Via de backoffice kunt u op verschillende niveau’s uw reserveringen en boekingen beheren. Er is zowel een stukje inrichting voor de kalender, de prijzen, het boekingsformulier en de bevestigingsmail, als een stuk controle op de reserveringen en facturen.

De interactieve plattegrond
Als uitgangspunt dienen alle campingplaatsen/accomodaties vastgelegd te worden binnen een (interactieve) plattegrond, die de beschikbaarheid toont.
De bezoeker geeft de gewenste periode op, en met een kleur wordt duidelijk welke plaatsen beschikbaar (groen), gedeeltelijk beschikbaar (oranje) en bezet (rood) zijn. Door op een plaats te klikken komt men in de kalender, om bij akkoord door te gaan naar het boekingsformulier.

De plattegrond kan op elke gewenste manier gemaakt worden. Ook bestaande plattegronden kunnen gebruikt worden.

Prijzen
U kunt een vaste prijs (unit prijs) opgeven voor verschillende periodes.
U kunt ook met staffelprijzen werken. Zo kunt u de prijs per aantal personen aanpassen. Tevens kunt u met seizoensprijzen werken.

Betalingen
Een betalingsmodule biedt de mogelijkheden om vooraf via PayPal of Creditcard een voorschot of borg te betalen. Bij vertrek zal dit bedrag verrekend worden in de factuur. Een voorschot/borg via Ideal is niet standaard voorzien maar kan toegevoegd worden.

De kalender
Voor elke plek/accomodatie wordt een kalender aangemaakt, waarop de reserveringen worden vastgelegd en getoond. U kunt in zekere mate bepalen hoe de kalender er uit ziet, zodat deze goed past in uw website (kleuren, grootte, lettertypes).

De bezoeker kan zelf de begin- en einddatum selecteren in de kalender, en vervolgens bevestigen en doorgaan naar het boekingsformulier.

Boekingen
U kunt via de backoffice een aantal instellingen maken, zoals een minimum en maximum aantal boekdagen, eventueel voor verschillende periodes.

Boekingsformulier
Bij het boekingsformulier kunt u standaard een aantal gegevens wel of niet tonen, wel/niet verplicht laten invullen door de bezoeker.
Het boekingsformulier kan geheel volgens eigen wens in een bestaande website worden geïntegreerd.

Bevestigingsmail
Na de boeking ontvangt zowel de klant als u een bevestigingsmail met de gegevens van de boeking.

In de backoffice is de reservering toegevoegd, met de te betalen bedragen.

Factuur
Vanuit de reservering is een factuur gegenereerd in de backoffice, die afgedrukt kan worden zodra de bezoeker uitcheckt.

U kunt in de backoffice bepalen of er een aanbetaling moet worden betaald (tijdens het boeken), aparte btw. berekening, borg en/of betaling binnen een bepaalde termijn.

Boekingsvoorwaarden
U kunt zelf bepalen of en welke boekingsvoorwaarden gelden. Deze moeten dan evt. op de site vermeld staan, en bij boeking kan bepaald worden of deze geaccordeerd moeten worden.

Vooruitreserveren
U kunt zelf bepalen of gasten een jaar (of meer) vooruit kunnen boeken.