Uw bezoekers kunnen op eenvoudige wijze via een interactieve plattegrond een beschikbare plaats en periode zoeken en boeken.

Een eenvoudige backoffice omgeving waarin u o.a. reserveringen, prijzen, boekingen, facturen en voorwaarden kunt beheren.

Ondersteuning

U krijgt u graag een gratis demo en uitleg om te kijken of dit pakket aan uw wensen voldoet.
Ik neem ruim de tijd voor u zodat er veel overleg kan plaatsvinden.
Verder is er veel aandacht voor nazorg; net zoveel als u nodig heeft.

Zoeken

De bezoeker kan zowel op basis van een periode als plek bekijken wanneer deze beschikbaar is.

Voor een bepaalde standplaats
Veel jaarlijks terugkerende gasten hebben een voorkeur voor een specifieke plek. Daardoor willen zij direct deze plek vastleggen voor een bepaalde periode. Men kan op de voorkeursplek klikken waarna men in de kalender komt en ziet wanneer de plek beschikbaar is.

Men kan ook eerst een periode ingeven, waarna op de interactieve plattegrond getoond wordt welke plekken vrij, bezet of gedeeltelijk bezet zijn in die periode. Door op een vrije of gedeeltelijk vrije plek te klikken komt men in de kalender en kan men een boeking doen voor een gewenste periode. Dit gaat via het selecteren van een begin- en einddatum. Men krijgt vervolgens het boekingsformulier te zien.

Minimale boekperiode
Aan de backoffice kant kunt u over verschillende periodes het minimaal aantal te boeken dagen vastleggen. Indien de bezoeker te weinig dagen wil boeken,, krijgt deze daar melding van en wordt de boeking niet geaccepteerd.

 

Boeken

Boeken met het boekingsformulier
Na het selecteren van een periode vult de bezoeker het boekingsformulier in, desgewenst. na akkoord van de boekingsvoorwaarden.

Boekingsvoorwaarden
U kunt zelf bepalen of en welke boekingsvoorwaarden gelden. Deze moeten dan evt. op de site vermeld staan, en bij boeking kan bepaald worden of deze geaccordeerd moeten worden.

Bevestigingsmail boeking
Na de boeking krijgt de bezoeker een bevestigingsmail met alle boekingsgegevens, desgewenst met een berekening van de kosten.

Facturering
Het is in de backoffice te bepalen of u alleen de reserveringen of ook de betalingen wilt gaan doen in het reserveringssysteem.

Bij betalingen is het mogelijk de bezoeker direct een (aan)betaling te laten doen.